ЋИРИЛИЦА LATINICA ENGLISH
line decor

ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ

 
 
 
 

 

 

ПОТПИСАН КОЛЕКТИВНИ УГОВОР

2. фебруар 2015.

Представници синдиката и директор предузећа „Колубара Услуге“ Драган Јевтић потписали су Колективни уговор 29. јануара.

Председник синдиката „Колубара Услуга“ Јован Ненадић каже да су преговори били исцрпљујући, али и да је у овом тренутку Уговором постигнуто максимално у односу на тренутне могућности.

kolektivni

Колективни уговор се од претходног разликује само онолико колико то закон налаже. „Задржали смо повољности за запослене колико год смо могли“, истакао је Ненадић и нагласио да ће инсистирати да се Колективни уговор убудуће строго поштује.

Славиша Макић, председник Независног синдиката Колубара Услуга истакао је коректан однос послодавца и синдиката током преговора, као и то да је сада остало да се „свако слово“ Колективног уговора поштује.

Добру сарадњу и разумевање са оба синдиката истакао је и директор Драган Јевтић и такође нагласио да је најбитније да се Колективни уговор испоштује до краја.

„Колективни уговор није мртво слово на папиру, ако законски прописи буду налагали промене, ми ћемо опет сести и договарати се, јер битно је да постоје спремност и воља за дијалог какав је био и у претходном периоду“, рекао је Јевтић.