ЋИРИЛИЦА LATINICA ENGLISH
line decor

ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ

 
 
 
 

 

 

 

ДОБРОВОЉНО ЖИВОТНО И ПЕНЗИОНО ОСИГУРАЊЕ

ЗА РАДНИКЕ УСЛУГА

9. мај 2014.

Директор Драган Јевтић и представници осигуравајућих кућа Wiener Städtische и Safe Invest потписали су уговор којим се запосленима „Колубара-Услуга“ омогућава да уплаћују животно и пензионо осигурање преко административне забране. Весна Марковић, регионални менаџер Wiener Städtische, објаснила је да је реч о програму добровољне штедње, који је прилагођен домаћем стандарду и потребама корисника. „Коришћењем Safe life програма запослени са малим новцем може да обезбеди сигурност за себе и своју породицу, месечно од плате одбија колико њему одговара, а сва штедња ће се водити девизно“, објаснила је она.

slava slava 1

Зоран Живановић, заступник у осигурању друштва Safe Invest, нагласио је да програм осигурања који се нуди запосленима „Колубара-Услуга“ обезбеђује финансијску сигурност породице, будући да је новац заштићен од инфлације. Од погодности које програм нуди поменуо је заштиту од 8 најтежих болести и кућну негу.

Председник Синдикалне организације „Колубара-Услуга“ Јован Ненадић рекао је да је синдикат годинама размишљао о обезбеђивању додатног пензионог осигурања због најављивања великог смањења пензионог фонда. „Ово није обавезујуће, а предузеће је изашло радницима у сусрет омогућавањем да се преко платног списка одбијају рате“, рекао је Ненадић и најавио да ће Синдикална организација помоћи да се програм представи свим запосленима у „Колубара-Услугама“.

Директор Драган Јевтић објаснио је да „Колубара-Услуга“ као друштвено одговорно предузеће на време размишља о будућности својих запослених. Он се осврнуо на најављене реформе пензионог фонда и смањење пензија од којих се и данас тешко живи и изразио уверење да ће запослени у „Услугама“ препознати значај овог пословног потеза руководства.