ЋИРИЛИЦА LATINICA ENGLISH
line decor

ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ

 
 
 
 

 

 

 

САДНИЦЕ ИЗ РАСАДНИКА ОД ДАНАС И У ЛАЗАРЕВЦУ

31. октобар 2016.

Предузеће „Колубара-Услуге“ у начелу са Расадником Барошевац отворило је данас нови продајни објекат на адреси Колубарски трг бр. 7.

12

„Расадник  се дужи низ година бави производњом шумског садног материјала за потребе пошумљавања, производњом хортикултурних садница, украсног шибља као и пластеничком производњом цвећа, чију производњу планирамо да проширимо након што нам је предузеће „Електропривреда Србије“ изашло у сусрет и обезбедило 4 пластеника од 400m2“, изјавила је Ивана Ракић, дипл. инжењер за шумарство.

Здравствену контролу и контролу порекла целокупног садног материјала врши Управа за шуме при Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.

Сам расадник Барошевац се простире на површини од око 5ha у непосредној близини старог монтажног плаца на путу Барошевац-Миросаљци.

„Због удаљености на око 20км Расадника од Лазаревца, наше руководство је препознало потребу да се сам Расадник, на неки начин, приближи становницима Лазаревца и околине и то отварањем овог продајног места“, нагласила је Ивана. 

У понуди су саднице лишћарских и четинарских врста у бусену, шумски репроматеријал и цвеће.

„Сва питања везана за садни материјал и саму садњу можете добити од нашег стручног лица. Још једна од погодности за наше купце је што приликом куповине већег броја садница, вршимо бесплатну доставу на кућну адресу“.

Код нас можете поручити саднице багрема по цени од 11,00 динара, ниски четинари се крећу од 462,00 и тује по цени од 550,00 динара.