ЋИРИЛИЦА LATINICA ENGLISH
line decor

ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ

 
 
 
 

 

 

 

САОПШТЕЊЕ РАДНИЦИМА КОЛУБАРА-УСЛУГЕ” д.о.о. ЛАЗАРЕВАЦ

20. март 2015.

Данас је у просторијама РБ „Колубарa” одржан радни састанак коме су присуствовали:
-директор предузећа ПД РБ „Колубара” Милорад Грчић
-директор предузећа „Колубара-Услуге” Драган Јевтић
-представници већинског репрезентативног синдиката и
-чланови радне групе запослених у предузећу „Колубара-Услуге”.

saopstenje

Током данашњег дана настављено је са преговорима радне групе запослених у предузећу „Колубара-Услуге”, руководства нашег предузећа, већинског репрезентативног синдиката предузећа и руководства ПД РБ „Колубарa”.


Тема данашњих преговора била је систематизација служби Чишћења и одржавања, Дирекције и сервиса „Павловић”. Као и претходних дана, састанку су присуствовали представници поменутих служби како би се стекао утисак о стању на терену према коме је потребно прилагодити систематизацију.


Са директором Грчићем преговарано је о начину обезбеђивања неопходних финансијских средстава за исплату заосталих личних доходака запослених и нормализацији рада нашег предузећа, као и о могућностима проширења постојећих послова.


Финансијска служба нашег предузећа добила је конкретан задатак да присутнима на данашњем састанку достави финансијски извештај и план мера за излазак из кризе. Предлог мера за уштеду и излазак из кризе очекујемо већ сутра када ће преговори бити настављени.


Директор Грчић, руководство ЕПС-а, председник синдиката РБ „Колубара” Миодраг Ранковић и председник синдиката ЕПС-а Милан Ђорђевић су наставили разговоре о превазилажењу кризе и пружању неопходне помоћи нашем предузећу.
Ми се искрено надамо да ће се преговори привести крају у наредном периоду са позитивним учинком.