ЋИРИЛИЦА LATINICA ENGLISH
line decor

ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ

 
 
 
 

 

 

 

ПОТПИСАН УГОВОР СА РБ „КОЛУБАРА“


30. мај 2014.

Предузеће „Колубара-Услуге“ потписало је двогодишњи уговор о сарадњи са РБ „Колубара“ за послове обезбеђења, хигијене и рекултивације. У оквиру овог уговора, чија је вредност око 4 милиона динара, потписан је и споразум о међусобним односима у погледу примене прописаних мера за безбедност и здравље на раду.

tender


„Имали смо најбоље услове, најповољније цене и најбољу услугу коју пружамо. Надам се да ће ово бити можда и последњи тендер, да ћемо у наредном периоду наше односе са Колубаром регулисати на другачији начин повољнији за ћерке фирме“, рекао је директор Драган Јевтић.

Радован Маринковић, извршни директор за послове економске струке у предузећу „Колубара-Услуге“ рекао је да би тендер овом привредном друштву у договореном року, вредносно требало да омогући опстајање, постојање и даљи рад. „Реч је о цифри између 3,5 и 4 милијарде динара, зависно од захтева наручиоца послова и наше способности да реагујемо у року који се од нас захтева“, објаснио је Маринковић.

Љиљана Дубоњић, стручни сарадник за обезбеђење у предузећу „Колубара-Услуге“ рекла је да овај тендер представља наставак сарадње са „Колубаром“ и изразила очекивања да ће у наредном периоду бити остварена чвршћа веза са матичним оснивачем.